De dirigent: Flavio Pavone

Flavio is al vanaf jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek en zang. Tot op heden is hij daar nog steeds vol passie mee bezig. Hij is één van de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. Dit doet hij met volle overtuiging!

Hij heeft ervaring met het bespelen van diverse instrumenten en heeft ook de nodige zangervaring opgedaan. Naast dirigent van Flashback is Flavio ook instrumentalist, docent, koor- en orkestdirigent. Sinds 2006 runt hij zijn eigen muziekschool in Oud Gastel. Flavio omschrijft zichzelf als een leergierig, vrolijk, passievol iemand die houdt van een grote uitdaging, gezellig is, actief, een tikkeltje eigenwijs en muzikaal. In januari 2020 is Flavio begonnen als dirigent van popkoor Flashback. Vooral het timbre van het koor, het groepsgevoel en de fijne ambiance spraken hem aan.

We zijn blij dat we samen de uitdaging zijn aangegaan om het koor muzikaal voorwaarts te brengen, de verfijning van de muziek aan te brengen en alles op een hoger plan te brengen!

Share:
© 2024 Popkoor Flashback. Website realisatie door Randy.nu